Alla hjärtans dag på söndag...

På söndag är det alla hjärtans dag, det är även min 24års dag och min och S förlovningsdag.... Har ingen lust alls att ha kalas för släkt och vänner, vill inte åka någon stans med rädsla för att börja må sämre eller att någon jäkel står och röker där jag måste gå förbi vilket leder till spya! Så det blir väl till att sitta hemma som vanligt och inte göra någonting... S lär väl knappast hitta på något roligt heller, det händer aldrig så länge inte jag gör det själv i stort sätt.

Negativ är jag och hatar när alla ringer och frågar om de får komma hem till oss på söndag har än så länge fått dem som har ringt att förstå att vi inte har något kalas och dessutom är B hemma sjuk just nu så jag kan köra på det spåret med..

Folk frågar även vad jag önskar mig och helt ärligt så INGENTING! Allt som jag skulle vilja ha är dyrare grejer som jag själv kommer spara ihop till och önska mig en massa saker som jag ändå inte vill ha bara för att känns meningslöst...

Negativ och deppig.. Det är jag det!


Vecka 12 idag :D

Hejsan, går in i vecka 12 idag (11+0). Känns väldigt skönt att det ändå går frammåt även om jag helst vill att det går lite fortare ändå.. Börjar jobba igen nästa vecka, ser fram i mot att komma ut lite igen men vet inte riktigt hur jag kommer orka med det.

Skulle egentligen vart på inskrivning hos MVC idag men B vaknade inatt med 40 graders feber så jag fick ställa in det, har en ny tid på tisdag nästa vecka, inte hela världen. Om inte annat ganska skönt att slippa väga mig på några dagar till, bävar lite för det... Gick upp 23kg när jag väntade B och då var jag riktigt smal innan... Nu är jag inte lika smal innan och är livrädd för att gå upp så mkt i vikt den här gången. Inte för att det hjälper att låta bli att väga sig för det men jag behöver inte veta iaf. Oroar mig lite för HB och blodtrycket med... Hade jättelåga värden på båda när jag väntade B och det var jobbigt, klarar av att äta järntabletter men dem hjälper knappt.

Nu ska jag ta och äta lite igen och sen mysa med B.

Kram

Vecka 10 (9+5)

Hejsan bloggen,
Är väldigt dålig på att uppdatera men mår skit rent ut sagt... Är inte alls roligt att vara gravid just nu och jag hoppas att jag mår bättre snart, vet inte hur jag ska orka med detta annars. Mår illa i stort sätt dygnetrunt, trött och känner mig bara helt värdelös!

Nej jag återkommer när jag vill, orkar och har något att skriva om..

RSS 2.0