5 år

Idag eller numera snarare igår så ar det 5 år sedan jag och S blev tillsammans. Tiden har gått grymt snabbt och det känns som det vore igår vi låg och tittade på film i hans soffa och kysstes för första gången. Men även om det känns som igår så känns det samtidigt som att det alltid har varit vi. Vi har haft ganska tuffa perioder, fick B tidigt och jag själv har gått igenom en hel del tuffa saker under dessa 5 åren men S har alltid funnits där för mig och stöttat mig i allt även om jag själv inte alltid har märkt det med en gång.

Till helgen pratar vi om att åka till Liseberg och efter det om vi får barnvakt gå till någon mysig resturang och äta god middag och sen hitta på något roligt bara vi två. Ska se till att fixa någon överaskning till honom med, något som är typiskt mig och som visar vad han betyder för mig. :)




Du och jag för alltid




Glitterfy.com - Glitter Graphics

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack, va kul att du gillade mitt tips. funderar på att köra det som återkommande varje vecka att tipsa om en produkt. vad tror du?

2009-11-24 @ 07:17:10
URL: http://majomi.blogg.se/
Postat av: Liw

Grattis till fem år med din man :)

Hoppas det går fort för den nya lingonplutten att hitta rätt!

kram

2009-11-24 @ 09:18:55
URL: http://preggomonster.blogg.se/
Postat av: Lingonplutt

Majomi: Det låter som en bra idé :) Jag gillar att läsa tips om saker som personen ifråga verkligen testat och tycker om :)

2009-11-24 @ 10:12:36
URL: http://lingonplutt.blogg.se/
Postat av: Lingonplutt

Liw: Tusen tack, ja det hoppas jag med :)kram

2009-11-24 @ 10:14:00
URL: http://lingonplutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0